Luminozitate ten cu Microdermabraziunea cu Diamante

Microdermabraziunea sau „lunch peeling”, este o procedura de ingrijire a pielii non-invaziva care utilizeaza micro-cristale de diamant pentru a exfolia si indeparta cu blandete stratul superficial de celule moarte de la suprafata pielii. Tratamentul cu microdermabraziune imbunatateste aspectul general al pielii, tenul fiind vizibil intinerit prin diminuarea aspectelor de suprafata precum liniile fine, hiperpigmentarea sau decolorarea.

Programeaza o consultatie de evaluare a tenului.

La OQO Beauty acest serviciu este gratuit.

Care sunt beneficiile microdermabraziunii?

 • Aspect de netezire al liniilor fine si al ridurilor
 • Curatare si exfoliere profunda prin indepartarea straturilor superioare de celule moarte si impuritati
 • Indeparteaza punctele negre, curata si inchide porii dilatati
 • Stimuleaza regenerarea celulara prin producerea de colagen
 • Corectarea cazurile de pigmentare
 • Ten neted, cu aspect tineresc, avand o stralucire radianta
 • Netezeste in mod eficient cicatricile post acneice, imbunatatind vizibil textura
 • Elimina semnele fine, uniformizeaza cicatricile si petele rosii
 • Stimuleaza fluxul sanguin, colagenul, elastina și antreneaza activitatea limfatica
 • Ablatare superficiala, în primul rand a epidermei
 • Timp de tratament scurt, fara perioade de recuperare
 • Tratament non-invaziv si nedureros

Cum actioneaza microdermabraziunea faciala?

Primul pas in tratamentul de microdermabraziune faciala consta in demachiere si tonifiere. Apoi cu ajutorul unei baghete sofisticate, mici cristale de diamant sunt pulverizate pe piele pentru a indeparta si lustrui usor stratul exterior la pielii, rezultatul fiind de indepartare a celulelor moarte care infunda porii. Este un proces rapid care se desfasoara in doar 20 de minute, putand fi realizat pe toate tipurile de piele, inclusiv piele sensibla unde extractiile clasice nu sunt indicate. Stimuleaza regenerarea celulara incuranjand formarea de colagen nou, elimina punctele negre, urmele de acnee si cicatricile superficiale ale unor rani mai vechi.

Dupa tratament

Ce trebuie sa fac dupa sedinta de Microdermabraziune?

Se recomanda folosirea unei creme care sa asigure un nivel de hidratare suplimentar si fotoprotectie  deoarece pielea va fi mai sensibila. De asemenea se recomanda evitarea expunerii la soare timp de cateva zile dupa procedura. Este indicat sa urmezi indicatiile esteticienei in ceea ce priveste folosirea produselor dermato-cosmetice profesionale special concepute pentru perioada dupa efectuarea tratamentului de microdermabraziune. In primele zile dupa procedura, evita sa folosesti produse ce au un potential character iritant, care ar putea accentua uscarea pielii.

 

 

Frecventa sedintelor de Microdermabraziune?

Cat de des ar trebuie effectuate sedintele de microdermabraziune faciala depinde de necesitatile de ingrijire a tenului, esteticiana fiind cea care iti va recomanda un plan de tratament personalizat si o frecventa optima. Pentru rezultate optime, se recomanda o serie de 4-6 tratamente, efectuate la un interval regulat, urmate de sedinte de intrerinere regulata.

Programeaza o consultatie de evaluare a tenului.

La OQO Beauty acest serviciu este gratuit.

Pin It on Pinterest

Share This