Elimina permanent tesutul adipos cu criolipoliza

Cel mai cautat tratament non-invaziv de eliminare a grasimii

Criolipoliza Coolshaping determina reducerea perimetrului abdominal si a stratului adipos subcutant cu pana la 25% cu o singura sedinta de doar 1 ora. Criolipoliza este o procedura estetica non-invaziva realizata cu echipamentul Coolshaping – certificat CE Medical. Criolipoliza actioneaza prin procesul de scadere controlata a temperaturii celulelor adipoase pentru a indeparta definitiv grasimea localizata. Indiferent de zona de aplicare (abdomen, flancuri, coapse sau fese) rezultatele sunt definitive, fara complicatii si permit reluarea activitatilor normale imediat dupa procedura.

 

 

De ce iubim Criolipoliza?

Programeaza o consultatie pentru Criolipoliza.

La OQO Beauty acest serviciu este gratuit.

Este o procedura non invaziva

Nu presupune incizii, anestezie, sau timp de recuperare.

Tratament aprobat CE Medical

Criolipoliza Coolshaping este certificat de Comunitatea Europeana si este considerat un tratament sigur.

Functioneaza pe zone imune la dieta

Terapia ideala pentru persoanele care nu reusesc sa slabeasca intr-o zona specifica a corpului.

Discomfort moderat sau putin

Criolipoliza Coolshaping nu este dureroasa si discomfortul este minim.

Criolipoliza Coolshaping la OQO Beauty

Studii specifice au demonstrat ca celulele adipoase sunt mai vulnerabile la frig comparativ cu restul celulelor din componenta testutului adipos. Scopul Criolipolizei este eliminarea celulelor adipoase prin inducerea apoptozei (mortii celulare) prin frig. La OQO Beauty vei fi consultata de catre specialistul nostru pentru a evalua si pentru a construi un plan realist ce poate sa atinga obiectivele tale. S-ar putea sa fie necesara o singura sedinta pentru a obtine rezultatele dorite.

Eficacitatea tratamentului este garantata de inovativitatea sistemului 3 Max CoolShaping, echipament certificat CE medical, ce combina in cadrul aplicatorului CryoSculptor: o temperatura stabila si controlata cu efectul de vacuum cu 5 trepte de putere ce tinteste precis zona tratata si cu sistemul LED ce faciliteaza procesul prin spargerea depozitele de grasime solidificata. In functie de zona tratata, te poti astepta la un interval de 45-60 de minute alocat procedurii. Astfel este bine sa iti rezervi cel putin 90 de minute pentru intreg tratamentul (inclusiv evaluarea).

Cum stii daca esti un bun candidat pentru Criolipoliza?

Criolipoliza Coolshaping s-ar putea sa nu fie optiunea optima pentru toata lumea, din cauza specificitatilor tratamentului. Aproximatinv 90% dintre pacientii ce au grasime localizata ce poate fi pliata, beneficiaza de rezultate excelente. Tratamentul fiind solutia perfecta pentru acei clienti ce au grasime localizata ce este rezistenta la dieta si exercitii. Zone precum abdomenul, coapsele interioare, flancurile, fesele sau spatele sunt considerate perfecte pentru tratament. Coolshaping s-ar putea sa fie solutia ideala pentru tine, confirmarea o vei obtine la consultul ce se desfasoara gratuit.

Programeaza o consultatie gratuita

Inainte de tratamentul tau, este importanta realizarea unei evaluari.

La OQO Beauty acest serviciu este gratuit.

Promisiunea OQO Beauty

Atentia la Detalii

Stim ca fiecare client este diferit si astfel furnizam un plan individual de tratament adaptat nevoilor tale.

Atmosfera Relaxanta

La OQO Beauty te poti relaxa in zona receptiei, daca este frumos afara in curte si poti fi sigura ca personalul nostru te va asista asa cum iti doresti.

Feedback dupa procedura

Dupa fiecare procedura la cateva zile vei fi contactata pentru a evalua rezultatele si calitatea serviciilor.

Care este timpul de recuperare?

Probabil unul din cele mai bune lucruri in legatura cu Criolipoliza este faptul ca nu necesita timp de recuperare. Procedura pentru unii pacienti este aproape fara discomfort iar pentru altii poate sa prezinte un discomfort moderat, insa dupa procedura care dureaza maxim o ora se efectueaza un masaj scurt si apoi te poti intoarce la orice activitate fizica doresti. Uneori apar efecte precum amorteaza, intepaturi sau durere, dar care nu dureaza mai mult de cateva saptamani si nu necesita ingrijire.

Cand te poti astepta sa vezi primele rezultate?

Desi procedura este cea care induce procesul de eliminare a celulelor adipoase, totusi procesele metabolice normale sunt cele care elimina celulele. Astfel rezultatele sunt corelate cu metabolisumul pacientului si pot varia. Rezultatele semnificative sunt observabile incepand cu luna 3 dupa tratament, insa efecte se pot observa chiar si la cateva saptamani dupa o procedura.

Este o procedura sigura?

Procedura a fost creata la Hardvard Medical School si este aprobata in SUA de FDA si in comunitatea europeana CE Medical. Este una dintre cele mai sigure proceduri de remodelare corporala in in mod sigur cea care creaza cel mai mic discomfort pacientului. Cu toate acestea mici efecte secundare post tratatment precum: umflaturi, vantai, amorteala, intepaturi sau durere locala pot fi experimentate de catre pacienti. Toate efectele secundare se rezolva intr-un interva de cateva zile pana la cateva spatamani de la sine.

Pin It on Pinterest

Share This