Rezultate Remarcabile in Reducerea Celulitei si sporirea Fermitatii Pielii

Fara durere, vanatai sau alte efecte adverse

Rezultate anticelulita inca de la prima sedinta prin cresterea fermitatii pielii si reducerea tesutului adipos. Diminuarea celulitei se realizeaza utilizand cea mai noua tehnologie special creata pentru a tinti principalele doua cauze in aparitia celulitei: grasimea subcutanata in exces si tesutul fibros inflexibil. PowerShape 2 creat in Coreea de Sud si avizat CE este un sistem inovativ 3 in 1 ce imbina in mod sinergetic Radiofrecventa Bipolara, Lipolaser si Rolele Mecanizate cu Vacuum endermologic pentru conturarea corpului si reducerea grasimii si a celulitei. Testele clinice demonstreaza eficienta tehnologiilor in reconturarea siluetei dar si in reducerea durerilor musculare.

 

Programeaza o consultatie Anticelulita.

Inainte de tratament tau, este importanta evaluarea pacientului. La OQO Beauty acest serviciu este gratuit.

De ce este eficient tratamentul impotriva celulitei?

Masajul local realizat cu rolele mecanizate si cu vacuumul endermologic stimuleaza mecanismele proprii ale corpului in lupta cu celulita, si determina:

  • Reducerea retentiei de apa si impulsionarea circulatiei limfatice si venoase
  • Activarea circulatiei sangvine locala si stimulearea drenajul limfatic ce elimina toxinele acumulate

RadioFrecventa multi si bipolara stimuleaza repararea tesutului conjunctiv, si :

  • cauzeaza lichefierea tesutului adipos localizat responsabil cu formarea celulitei
  • Reduce edemele si imbunatateste vizibil elasticitatea pielii

Mai mult, tratamentul anticelulitic cu PowerShape 2 este extrem de eficient si in reducerea grasimii localizate, si a circumferintei. Astfel, nu doar ca vei scapa de celulita dar vei obtine si o conturare a siluetei.

Cum functioneaza?

1. Lipolaser

Tratamentul cu LipoLaser lichefieaza celulele adipoase si reduce semnificativ dimensiunea celulelor adipoase pentru a scapa mai usor de grasimea localizata. Lipolaser-ul creste permeabilitatea membranelor adipocitelor, si permite grasimii lichefiate sa iasa in spatiul intra-celular, de unde va fi eliminata prin metabolismul natural. Lipolaser-ul este eficient in lichefierea tesutului adipos localizat, in reducerea circumferintei si edemelor, cu efect tensor asupra pielii.

2. Vacuum endermologic

Terapia cu Vacuum endermologic stimuleaza mecanismele proprii ale corpului in lupta cu celulita. Vacuum-ul permite livrarea energiei adanc in tesut datorita suctiei,  faciliteaza dilatarea vaselor si circulatia oxigenului, reduce viscozitatea celulelor adipoase localizate, reduce volumul celulelor adipoase in hipoderm si  stimuleaza drenajul limfatic si circulatia sangelui. Are un efect de stretching si de masaj a tesutului fibros,  reduce edemurile, contureaza forma corpului.

3. Radiofrecventa bi-polara

Radiofrecventa bipolara are efecte in straturile dermale pana la adâncime de 5-10mm, ajutand metabolismul straturilor adipoase. Efectul combinat de radiofrecventa cu masaj vacumatic este soluţia fara efecte secundare si aduce îmbunatatiri aspectului celulitei si conditiei generale a pielii.

4. Radiofrecventa multi-polara

Radiofrecventa multipolara de ultima generatie livreaza energia termica si undele electromagnetice adanc in straturile dermale pentru a stimula procesele fiziologice. Ofera rezultate extraordinare în tratamentul celulitei, remodelare corporala şi regenerarea colagenului.

Programeaza o consultatie Anticelulita.

Inainte de tratament tau, este importanta evaluarea pacientului. La OQO Beauty acest serviciu este gratuit.

Pin It on Pinterest

Share This