Mezoterapia virtuala hidratare intensiva si hranire in profunzime a tenului

Mezoterapia virtuala este o terapie blanda si foarte eficienta ce permite introducerea in derm a aproximativ 95% din compusii activi regasiti in produsele cosmetice profesionale.  Mezoterapia virtuala foloseste impulsurile electrice (electro difuzie sau dermoporatie) pentru a creste conductivitatea si permeabilitatea membranei celulare. Difuzia directa in celulele dermului a ingredientelor active din cocktailurile de seruri, vitamine, antioxidanti si acid hialuronic mentine efectele anti-age, de rejuvenare si hidratare pe termen lung.

Programeaza o consultatie de evaluare a tenului.

La OQO Beauty acest serviciu este gratuit.

De ce iubim Mezoterapia Virtuala?

Efecte de lunga durata

Efecte pe termen lung vizibile de la prima sedinta.

Versatilitate

Poate fi utilizata pe orice tip de ten combinarea cocktaliuri de ingrediente.

Efect Anti-age

Tratament ideal pentru prevenirea imbatranirii premature.

Adjuvant

Eficienta in diminuarea leziunilor pigmentare precum cuperoza, rozaceea.

Cum se obtin cele mai bune rezultate?

Pentru rezultate optime se recomanda un minim de 6 sedinte cu o frecventa de 2 chiar 3 sedinte pe saptamana pentru tratamentele intensive. Pentru ca fiecare persoana e diferita programul de tratament se stabileste in urma unei evaluari initiale.

Ingredientele active folosite la OQO Beauty pentru Mezoterapie Virutala includ: Vitamine, Minerale, Antioxidanti, Aminoacizi si Acid Hialuronic. Cocktailurile folosite variaza in functie de problemele tratate permitand adresarea problemelor multiple ale tenului.

Sedinte alternative de hidratare sunt combinate cu cele de regenerare. Zonele tratate sunt fata, gatul si decolteul.

Cum Actioneaza Mezoterapia Viruala?

Implusurile electrice determina cresterea permeabilitatii membranei celulare pentru cateva secunde deschizand epiderma si permitand patrunderea substantelor active adanc in derm.

Rezultatele mezoterapiei se bazeaza pe combinarea in cadrul aceleiasi proceduri a doua efecte complementare:

  • Efectul de electroporatie ce mareste porii de pana la 400 de ori crescand permeabilitatea epidermei. Epiderma are rolul de a impiedica patrunderea substantelor straine in derm insa prin electroporatie se neutralizeaza temprorar bariera fosfolipidca si se formeaza canale de trecere ce permit absorbtia ingredientelor active de celulele tinta din derm.
  • Efectul de electroforeza impinge ingredientele active din cocktailul cosmetic in straturile profunde ale pielii. Combinarea celor doua efecte permite introducerea a pana la 95% din substantele active in profunzimea tesutului dintr-o singura aplicare.

Calitatea solutiilor de puritate medicala reprezinta un factor determinant in eficienta terapiei deoarece celulele din derm sunt receptive doar in conditiile in care exista o potrivire de PH, dimensiune a moleculei, sarcina ionica si vascozitate. Pentru comparatie, prin utilizarea cremelor cosmetice comune si in absenta mezoterapiei se obtine o patrundere de doar aproximativ 5% a ingredientelor active in tesuturile profunde ale tenului.

Mezoterapia Virtuala faciala este indicata si pentru

Rejuvenare faciala de la interior catre exterior

Atenuarea semnificativa ridurilor fine si a liniilor de expresie

Inchiderea porilor mariti

Netezirea si uniformizarea tenului

Redarea luminozitatea si fermitatea naturale a pielii

Atenuare a cearcanelor si a pungilor de sub ochi

Programeaza o consultatie de evaluare a tenului.

La OQO Beauty acest serviciu este gratuit.

Pin It on Pinterest

Share This