Terapie anti-age cu efecte imediate asupra conturului fetei

Lifting-ul facial este un tratament anti-age conceput pentru a diminua semnele de imbatranire prematura. Prin cresterea nivelului energetic la nivel de celula, se intensifica activitatea celulara si oxigenarea tesuturilor. Liftingul cu microcurenti are efecte imediate si realizeaza un lifting vizibil asupra conturului fetei.

Programeaza o consultatie de evaluare a tenului.

La OQO Beauty acest serviciu este gratuit.

De ce iubim Liftingul Facial?

Procedura non invaziva

Mini Lifting Facial fara incizii sau anestezie.

Fara durere

Nu exista nici un fel de discomfort sau durere asociata

Efect Imediat

Actioneaza rapid pentru un efect de lifting facial complet

.

Cum actioneaza lifting-ul cu microcurenti ?

Microcurentii emit frecvente electrice care reflecta semnalele electrice ale propriului organism, declansand o reactie chimica la nivel celular pentru a spori productia de colagen si elastina, imbunatatind circulatia si ajutand muschii sa isi recapete memoria. Pielea este astfel reincarcata pentru a redobandi aspectul tanar, tonalitatea si textura fiind vizibil imbunatatite prin cresterea fermitatii si elasticitatii pielii, iar ridurile sunt atenuate. Spre deosebire de alte tratamente anti-anging, tratamentul facial cu microcurenti nu este destinat doar tenurilor mature, ci si persoanelor care doresc sa previna imbatranirea.

 

Frecventa sedintelor de lifting cu microcurenti?

Avand in vedere ca se produce o reeducare a muschilor faciali, pentru a se obtine cele mai bune rezultate este crucial sa se efectueze o serie de mai multe sedinte. Astfel, dupa 5-8 sedinte de tratament cu microcurenti, muschii faciali isi redobandesv memoria, ulterior fiind nevoie doar de sendinte de intretinere efectuate la un interval de 4-6 saptamani.  Dupa finalizarea seriei initiale de tratament, tot ceea ce trebuie sa facem pentru a mentine rezultatele vizibile pentru 3-4 ani, este sa efectuam sedintele de intretinere lunara.

Programeaza o consultatie de evaluare a tenului.

La OQO Beauty acest serviciu este gratuit.

Pin It on Pinterest

Share This