Cele mai eficiente terapii pentru

Sculptare corp prin ameliorare celulita si slabire localizata & Estetica faciala: lifting, rejuvenare, antirid, hidratare ten.

Lipolaser

Remodelare corporala si lichefierea tesutului adipos cu tehnologia inovatoare cu lipolaser PowerShape 2

Criolipoliza

Remodelam conturul corpului prin cel mai inovativ sistem de Criolipoliza folosit cu succes in Europa si SUA. Remodelarea corpului cu 3 Max CoolShaping ce imbina 3 tehnologii inovative.

Radiofrecventa corporala

Sfideaza imbatranirea pielii cu RADIOFRECVENTA CORPORALA. Tratamentul revolutionar care stimuleaza producerea de colagen pentru o piele ferma si pentru tratarea celulitei si a vergeturilor.

Lifting cu Microcurenti

Reprogrameaza fibra musculara prin Lifting cu Microcurenti, metoda rapida ce permite muschilor faciali sa isi redobandeasca memoria, tonusul si fermitatea avand ca rezultat atenuarea ridurilor prin stimularea productiei de colagen si elastina.

Microdermabraziune

Lustruieste si scapa de neregulile tenului cu MICRODERMABRAZIUNE FACIALA Tratamentul fulger pentru curatare si exfoliere in profunzime, reimprospatare si refacerea supletii tenului.

Cavitatia cu Ultrasunete

Scapa de grasimea nedorita cu CAVITATIA CU ULTRASUNETE. Alternativa non-invaziva a liposuctiei traditionale impotriva grasimii localizate si a celulitei

Anticelulita

Slabire, conturare, rejuvenare, reducerea celulitei si a circumferintei cu POWERSHAPE 2 Sistem inovativ 4 in 1 de remodelare corporala (combinatia sinergetica radiofrecvența bipolara si  multipolara + vacuum endermologic + lipolaser) cu rezultate vizibile dupa fiecare sedinta.

Vacuum Endermologic

Renunta la celulita incepe o noua viata cu tratamentul Vacuum endermologic cu PowerShape 2

y

Ultrasunete HIFU

Scapa de celulita si remodeleaza-ti corpul cu Ultrasunetele HIFU, aliatul de incredere atunci cand celulita persista, cand este tratata cu exercitii si dieta.

Presoterapie

Imbunatateste drenajul limfatic si scapa de celulita cu tratamentul de Presoterapie aliatul ideal pentru accelerarea circulatia limfei, detoxifierea organismului si pentru tratarea celulitei si a grasimii localizate.

Mezoterapie

Ten vizibil reintinerit si mai luminos cu Mezoterapia Faciala, conceptul revolutionar cu rezultate imediate, fara ace, durere sau traume de tesut, pentru un ten cu aspect vizibil mai tanar tanar, luminos si o piele mai fina.

RADIOFRECVENTA FACIALA

Combatele efectele imbatranirii cu RADIOFRECVENTA FACIALA tratamentul care revigoreaza productia de colagen si elastina accelerand procesele naturale de refacere a pielii.

Pin It on Pinterest

Share This